Šis īpašais produkts tiek iegūts no svaigi spiestas Itālijas Modenas reģionā augošu Trebbiano un Lambrusco vīnogu sulas. Modenas lauku apvidū kopš seniem laikiem tiek audzēti Trebbiano un Lambrusco vīnogulāji, kuru vīnogas ir slavenas ar to izcilajām īpašībām, un kur mucas balzama etiķa novecināšanai un nogatavināšanai tiek glabātas māju bēniņos, nevis pagrabos. Produkta kvalitāte ir sertificēta „Italian Consortium for Balsamic Vinegar of Modena” un „Control Agency Cermet”, ko apliecina oficiāla sarkanas krāsas etiķete uz pudeles kakliņa.
Kā pirkt
Šis īpašais produkts tiek iegūts no svaigi spiestas Itālijas Modenas reģionā augošu Trebbiano un Lambrusco vīnogu sulas. Modenas lauku apvidū kopš seniem laikiem tiek audzēti Trebbiano un Lambrusco vīnogulāji, kuru vīnogas ir slavenas ar to izcilajām īpašībām, un kur mucas balzama etiķa novecināšanai un nogatavināšanai tiek glabātas māju bēniņos, nevis pagrabos.
Produkta kvalitāte ir sertificēta „Italian Consortium for Balsamic Vinegar of Modena” un „Control Agency Cermet”, ko apliecina oficiāla sarkanas krāsas etiķete uz pudeles kakliņa.
- Sertificēta „Italian Consortium for Balsamic Vinegar of Modena” un „Control Agency Cermet”
- Tiek izmantotas tikai Modenas lauku apvidū augošas Trebbiano un Lambrusco vīnogas.
- Nogatavināts ozolkoka mucās, nodrošinot intensīvu augļu aromātu un izsmalcinātu saldskābu garšu.
Vīna etikis, novārīts vīnogu sulas ferments, krāsa E 150 d, antioksidants E 224 (satur sulfītus).